[NL] HDTV

Posted on May 29, 2008
Filed Under Nederlands

Binnen enkele dagen schakel ik thuis over naar HDTV van UPC. Ik heb al geruime tijd UPC Digitaal (da’s een stapje onder HDTV, dus), en ik ben daar zeer tevreden over, zeker in combinatie met mijn zeer fijne Sharp HD-Ready LCD. Weliswaar geen Full HD, maar dat komt wel wanneer het aanbod aan HD-kanalen drastisch toeneemt.

Uiteraard trap ik fijn in een reclamecampagne, maar dat is ook wel eens niet erg. De NOS zendt het komende EK en de Olympische Spelen geheel in High Definition uit, en ik moet zeggen dat me dat wel genoeg aanspreekt om over te schakelen.

Weliswaar is er zonder die evenementen niet zo heel veel in HD te zien op de kabel (Discovery en National Geographic zijn de enige niet-betaalzenders die in HD uitzenden), maar ik ga ervan uit dat het, net als in de VS, een onomkeerbare ontwikkeling is die er binnen afzienbare tijd toe zal leiden dat het aanbod flink toeneemt. Wanneer dat eenmaal heeft plaatsgevonden zullen ook de Full HD-toestellen aantrekkelijk worden (niet in de laatste plaats qua prijs).
elated-ambiguous

Comments

2 Responses to “[NL] HDTV”

  1. Ha, jij ook al. Zag gisteravond ook de mooie oranje UPC folder liggen, de verleiding wordt met het EK wel erg groot.

  2. Zeker, en al is het ‘weer meer geld’, het kost je uiteindelijk (vergeleken met UPC Digitaal) dan ‘maar’ 9 euro p.m. meer. Kreeg alleen na het (online) bestellen pas te horen dat het wel eens drie weken kan duren voordat je de nieuwe box krijgt. Ach, zal wel meevallen.

Bad Behavior has blocked 11 access attempts in the last 7 days.

Better Tag Cloud