[NL] Nieuwe Warmte II

Posted on January 9, 2008
Filed Under Nederlands

Zo, de kogel is door de kerk. De prijsopgave voor het plaatsen van de nieuwe CV-ketel is binnen.

De uiteindelijke prijs viel in eerste instantie nog een beetje tegen, maar dat komt doordat ik na het horen van de eerste prijs (gebaseerd op een snelle blik in mijn woning) nog wat extra werkzaamheden aan de klus heb laten toevoegen, zoals het demonteren van mijn geiser, het afvoeren van mijn moederhaard, het verwijderen van overtollige leidingen, het plaatsen van een mengkraan, en het monteren van een vrij uitvoerig programmeerbare klokthermostaat.

Zet je dat af tegen een verwachte levensduur van meer dan 10 jaar, besparing op (steeds duurder wordend) aardgas, de stijging van de woningwaarde, het veel hogere comfort, en het niet meer hoeven betalen van huur/onderhoudscontracten voor geiser en moederhaard, dan is dat een goede deal.De offerte is getekend retour, het bedrag is overgemaakt, en de afspraak staat voor a.s. maandagmorgen half tien. De werkzaamheden zouden zo’n zes uur in beslag moeten nemen, dus dat wordt een dagje met warme broek en bodywarmer, en daarna een lekker warme testdouche, die ongetwijfeld tien keer aangenamer zal zijn dan die door mijn aftandse geisertje kan worden geleverd.

elated-ambiguous
Zie ook Nieuwe Warmte en Nieuwe Warmte III

Comments

Comments are closed.

Bad Behavior has blocked 72 access attempts in the last 7 days.

Better Tag Cloud